Творча команда Львів

Цибуля Ольга Майстер з керіміки та гончарства

Цибуля Ольга

З 2013 року займаєтеся ремеслом, участниця Міжнародних, Всеукраїнських конкурсах регіонального рівня:
– переможниця “ГончАРТпленеру” у Косові в 2016 р І місце у номінації тематичне панно на основі гончарних форм “Єднаймося”;
– перможниця обласного IV молодіжного бієнале традиційних українських ремесел у номінації “Традиції і сучасність гончарства” 2015р.

Приймала участь у виставках:
– «Різдвяне диво» у м. Вінниця , ОЦНТ, -2013-15рр.
– «Великодня писанка» Вінниця, ОЦНТ, 2016р.
– «Подільська народна іграшка» – Вінниця, ОЦНТ, 2014р.
– Виставки майстрів народного мистецтва приурочені святкуванню Дня міста Іллінці 2017р.

 

Наталя Парщук Художник

Наталя Парщук

Народилась та проживає у місті Львові. Завершила художню школу ім. О. Новаківського, пізніше закінчила художній коледж ім. І. Труша, відділ – «Художнє ткацтво». У 2019 отримала ступінь бакалавра Львівської Національної Академії Мистецв на відділі «Художнє скло». Продовжує здобувати ступінь магістра на кафедрі Художнього скла.

Також навчалась протягом семестру 2018-2019 року у Вроцлавській Академії Мистецв.
Працювала реставратором в декількох польських костелах.

 

Даша Летовська Художник

Даша Летовська

З 2013 року член Малої академії наук. В 2014 вступила до Львівської національної академії мистецтв на факультет дизайну, кафедру моделювання одягу. З цього року займає активну соціальну позицію, займається волонтерством. З осені 2017 рік працювала дизайнером одягу на молодому українському бренді одягу Wewill. Весною 2019 року була учасницею модного показу у м.Чортків, приуроченого до відкриття туристичного сезону. Відкривала перший показ із своєю капсульною колекцією одягу створеною за творчістю Марії Примаченко.

Допомагала у створенні костюмів до експериментальної театральної вистави Сашка Брами “Orpheus”. Учасниця та фіналістка конкурсу від Lviv Fashion Week “Lviv for eco” 2019.

 

Грабінська Христина Художник

Грабінська Христина

В 2013 році закінчила Художнє професійно – технічне училище ім. Й. Станька по спеціальності ” Живописець”. В 2017 закінчила Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника і здобула диплом бакалавра по спеціальності ” Образотворче мистецтво”. В 2018 році здобула диплом магістра у Прикарпатському національному університеті ім. В. Стефаника, спеціальність ” Мистецтвознавець”.

Учасник Міжнародного пленеру іконопису та сучасногомистецтва на Волині Замлиння ( 2017 р)

Учасник виставки іконописних творів “Світло від Світла” (Музей мистецтв Прикарпаття, Івано – Франківськ)

 

Олена Опанасенко Викладач з живопису
Олена Опанасенко

Закінчила художню школу в м. Дніпрорудне. У 2012 році закінчила Хортицький коледж (ХНУРМЦ) за спеціальністю образотворче мистецтво, декоративне мистецтво. У 2016 році –  Львівську академію мистецтв за спеціальністю графічний дизайнер.

 
 
 
 

Роман Хрущ Викладач з живопису

Роман Хрущ

Вчився в Львівському коледжі ім. Івана Труша 2009-2015 роки на відділі художнє дерево ( бакалавр) після чого вступив у Львівську Національну академію мистецтв, 2015-2017 роки той самий відділ (магістр). Займається живописом у стилі експресіонізм або абстрактрий експресіонізм. Брав участь як у багатьох групових так і декілька персональних виставок. Також займається перфоменсом, учасник фестивалів сучасного мистецтва.

 

Софія Гук Гончар, майстер з кераміки

Софія Гук

Закінчила кафедру кераміки у ЛНаМ. Вже більше як 12 років вивчає, мне та слухає глину. Сприймає цей матеріал як живий, який вміє дихати та відчувати. Маю велику потребу розказувати про це людям, тому останнім часом займається майстер-класами. Захоплюється графікою та живописом, тому часто поєднує це з керамікою, в результаті виходить керамічна графіка або керамічний живопис.