Творча команда Київ

Роберт Окопов

Роберт Окопов — художник, меценат, бізнес-тренер, успішний підприємець, засновник кількох бізнесів, власник арт-центру та мережі арт-студій «Творча Кухня», які успішно працюють у Києві та у Львові. Навчався в майстернях Костянтина Коваля та Андрія Кулагіна. У творчості та викладанні застосовує різноманітні та різнобічні техніки та стилістики. Основні напрямки — реалізм, полуабстракція.

 

Інна Бортіна Виконавчий директор

Переможець близько 20 конкурсів рисунка та живопису. Лауреат конкурсу учнівської та студентської творчості «Я — Київщини гордість і надія» за ініціативи та підтримки голови Київської обласної державної адміністрації А.І. Прісяжнюка. Закінчила Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж. Київський національний університет культури і мистецтв (дизайн інтер’єру, ландшафтний дизайн). Працювала художником по мозаїці в інтер’єрі. Зараз пише картини під замовлення. Її роботи знайшли своїх власників в Україні, Польщі, Німеччині, Бангладеші, ОАЕ, Росії.

 

Олена 
 Куровська

Олена Куровська Художник

Олена народилася і живе в Києві. Закінчила українську Національну академію образотворчого мистецта і архітектури (НАОМА), факультет живопису у 1997. Займається пленерним живописом.

 
 

tarasevich

Роман Тарасевич  Адміністратор

Тарасевич Роман. Закінчив будівельну академію в м. Дніпро. Захоплюється образотворчим мистецтвом та всім, що з ним пов’язане. Цікавиться академічним живописом та малюнком.

 
 
 

spivakova

Співакова Олена  Адміністратор

За освітою Олена інженер-конструктор, закінчила київський політехнічний інститут. Навчалась живопису у рязанській школі мистецтв їм. Попова, там же працювала адміністратором.

 
 
 

korsunn

Корсун Святослав Кераміст

Народився і виріс в родині художника-кераміста в м.Сімферополь – Крим. Де і освоїв ази кераміки та живопису. Надалі навчався у викладачів Пітербургской школи живопису, реставрації та монументально-декоративного мистецтва.
Брав участь у створенні відділення декоративно-прикладного мистецтва в училище мистецтв і культури ім.Бортнянского в м.Суми – викладав кераміку і живопис.
Створював підприємство кераміки в Києві.
Кілька років був художнім керівником команди по монументального розпису. Розписав ряд об’єктів в Києві, Харкові та Білогірську (Крим).
У кераміці, є спадковим фахівцем в області античної теракоти. Маю багатий досвід виконання кераміки на замовлення: від дрібних сувенірів до монументальних панно.

 

Юлія Романенко   Художник, гончар

Навчалася в Білоруському Державному Університеті Культури та Мистецтва. Художник декоративно-прикладного мистецтва, кераміст.

 

Анна Шевченко   Художник

Закінчила Київський індустріальний коледж (Художник-графік) , Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова ( магістр технологічної освіти, спеціалізація-дизайн предметного середовища). Лауреат Всеукраїнського конкурсу рисунку  «Дитинство та юність за колючим дротом в роки ІІ Світової Війни» за загальною редакцією Голови УСВЖН Маркіяна Демидова (Київ — 2009). Художня виставка «Українське бароко» ЦТ «Шевченківець» (Київ — 2013).

 

Крістіна Отчіч   Художникotchich

Художник з 15-річним стажем. Почала свій творчий шлях з навчання в ДХСШ, 7 років академічного живопису в техніках акварель, олія.  Після випуску продовжила приватне навчання на курсах заслуженого художника України Ягодкіна Генріха Миколайовича протягом року. Вивчала історію мистецтв, методи експертизи та аналізу предметів мистецтв в Академії. Рік навчалася в Польщі, вивчала історію мистецтв.

 

daria

Святишенко Дар’я Художник
У 2011 році закінчила Сумську художню школу ім. Лисенка.
З 2012-2016 рік навчалась у Сумському вищому училищі мистецтв і культури ім. Д.С.Бортнянского.
У 2018 році закінчила Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. М. Бойчука.
Приймала участь у всеукраїнських конкурсах.
У 2019 році вступила на магістратуру в Київську державну академію М.Бойчука.
Захоплюється батиком, левкасом та ткацтвом.

 

kopil

Копил Оксана Адміністратор
Навчалася в академії муніципального управління, закінчила ліцей туризму за спеціальністю гід-перекладач. Люблю дітей та роботу, пов’язану з ними, також люблю мистецтво, відвідування музеїв та виставок, подобається робота адміністратором через можливість постійного спілкування та контактування з новими та цікавими людьми.

 

sokolova

Соколова Ілона Адміністратор
З дитинства захоплюється образотворчим мистецтвом. Вивчала живопис самостійно і застосовувала знання на практиці. Має велике бажання навчатися і відкривати всі яскраві межі живопису .

 
 

pidgirna

Наталія Підгірня Адміністратор
Художник по кераміці, майстер петриківського розпису, засновник авторського проекту «Мануфактура Петриківський сервіз». Амбасадорка в Міжнародній Амбасаді жінок-підприємниць.
Основний напрямок творчої діяльності: розпис порцеляни. Випустила в свiт бiльше тисячi зразкiв своïх робiт, географія яких сягає 20 країн світу. Наталія переконана, головний секрет успіху в будь-якій справі – робити все від душі і з любов’ю. Творчий девіз: скарби там, де їх шукають.